MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
1. Ziemniaki, batata i marchewkę obrałam i pokroiłam na małe...
fot. Karolina Głogowska

Żółte curry z batatem. Ten prosty przepis może cię zaskoczyć. Tajskie curry zrobisz z łatwo dostępnych składników

Jak przygotować szybkie curry? Krok 1 i 2

1. Ziemniaki, batata i marchewkę obrałam i pokroiłam na małe kawałki. Rozgrzałam na patelni łyżkę oleju kokosowego i szybko obsmażyłam warzywa w wysokiej temperaturze.
2. Kiedy warzywa trochę zmiękły, dodałam pokrojony w plasterki korzeń imbiru oraz paprykę, boczniaki i cukinię. Ponownie podsmażyłam. Warzywa w curry nie powinny być miękkie, ale lekko twardawe i chrupiące.
Krok 3 i 4 na kolejnym zdjęciu galerii.

Zobacz również

Za chórem The Hoor drugi koncert we Francji! Były owacje na stojąco!

NOWE
Za chórem The Hoor drugi koncert we Francji! Były owacje na stojąco!

Jedyna taka giełda, 4 złote za książkę, CD, vinyl lub czasopismo. Zajrzyjcie tu!

NOWE
Jedyna taka giełda, 4 złote za książkę, CD, vinyl lub czasopismo. Zajrzyjcie tu!

Polecamy

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Uczniowie zaskoczeni po maturze z geografii. „Myślałam, że się popłaczę”

AKTUALIZACJA
Uczniowie zaskoczeni po maturze z geografii. „Myślałam, że się popłaczę”

Nowa atrakcja w Tatrach. Zobacz, ile kosztują bilety

Nowa atrakcja w Tatrach. Zobacz, ile kosztują bilety